25.07.2011

Χαιρετώ σας!

alkinoos-news

Τώρα, στη σύνταξη, αποφάσισα να φτιάξω ιστοσελίδα. Αυτό έγινε με την προτροπή του Αλέξανδρου Σεϊταρίδη, ο οποίος τελικά τη σχεδίασε και την υλοποίησε. Τον ευχαριστώ πολύ.

Είναι ελλειπής ακόμη, έχει τα λαθάκια της, αλλά θα διορθώνεται και θα εμπλουτίζεται καθ' οδόν, κυρίως από Σεπτέμβριο, που ο Μέγας «Αλέχαδρος» θα επιστρέψει από το Μουσικό Χωριό, τον Άγιο Λαυρέντιο του Πηλίου. Θα συμπεριληφθούν εικαστικά του πατέρα μου από δίσκους, σκηνικά και αφίσες, χειρόγραφα, προσχέδια τραγουδιών, παρτιτούρες, αρχειακό υλικό (οπτικό, ακουστικό και έντυπο), διάφορα κείμενα που έγραψα κατά καιρούς, αν τα βρω, βιογραφικά και άλλα στοιχεία των βασικών συνεργατών μου, περισσότερες μεταφράσεις στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες κλπ.


Η έλλειψη οργάνωσης, τάξης και συνέπειας που με χαρακτηρίζει τόσα χρόνια, δεν μου επιτρέπει να υποσχεθώ πως θα παρακολουθώ ή θα ενημερώνω συχνά τη σελίδα. Τη διαχείρισή της λοιπόν, αναλαμβάνει ο σχεδιαστής της, που διαθέτει τα προσόντα αυτά με το παραπάνω.

Το forum παραμένει ανεξάρτητο και δεν ελέγχεται από την αφεντιά μου, αλλά από τα παιδιά που το έφτιαξαν και το διαχειρίστηκαν τόσα χρόνια. Τους ευχαριστώ, όπως και τα μέλη, για το επίπεδο που κρατούν, την ειλικρίνεια και την αγάπη. Η ζωή, ο χαρακτήρας, οι φόβοι και τα κολλήματά μου δεν μου επέτρεψαν, μέχρι σήμερα, να επικοινωνήσω μέσω του forum μαζί σας. Ακούγεται -και μάλλον είναι- εγωιστικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι, όποτε έμπαινα, το έκανα με ενοχές. Ένιωθα λίγο σαν κλέφτης, λίγο σαν κατάσκοπος. Κι έβγαινα τρέχοντας μη με δείτε. Ας το αφήσουμε έτσι. Ποτέ δεν ήμουν καλός στην επικοινωνία, κι ας φαίνομαι εξωστρεφής και λαλίστατος. Εύχομαι να καταφέρω να ασχοληθώ με τα κείμενα, τους στίχους, τις παρατηρήσεις και τις σκέψεις σας όπως τους αξίζει, κι όχι στο φτερό. Κι ίσως τότε το site και το forum επικοινωνήσουν. Μέχρι τότε, δικό σας, που λένε και οι της πίστας.

Ευχαριστώ επίσης τους: Χρίστο Όθωνος, Μύρω Χριστοδούλου, Άντη Ιωαννίδη, Χρήστο Κομνηνό, Γαβριήλ Σάββα, Βαρβάρα Καραθανασοπούλου, Λάμπρο, Αιμιλία Πετροπούλου, Χαρά Κακαλιάγκου, Αγγελική Βασιλάκου, Γιάννη Σιδέρη και Χανς Άιντεναϊερ.

Καλή συνέχεια,
Αλκίνοος


Πίσω